dimarts, 28 d’octubre del 2008

Taller de fotografia a Pont D’arròs (Vielha)

Aquest cap de setmana passat he gaudit de tres dies en l’incomparable marc que brinda la Vall d’Aran, més concretament l’extrem nord-oest, a les valls fronteres entre Catalunya, Aragó i França.
A través d’un curs de fotografia organitzat per la web www.fotonatura.org, i dirigit per Oriol Alamany hem pogut contemplar i fotografiar la glacera de l’Aneto, “Uelhs deth Joêu”, o "la moixera de caçadors".

Una experiència 100% recomanable de la qual aquí us deixo el resultat en forma de link a la galeria de fotos.

http://www.davidfajula.com/vielha.html

La fotografia inferior és feta el dissabte 25, en una petita riera que provenia d’un immens circ de muntanyes que ens rodejava.



dilluns, 20 d’octubre del 2008

Reportatge sobre el campionat de futbol sud-americà d’Osona

EL proper dijous 30 en l’edició número 185 del setmanari Osona Comarca, un extens escrit sobre el campionat de futbol que la comunitat sud-americà d’Osona organitza des del passat més d’Agost (veure primera entrada d’aquest blog). Els textos seran d’Enric Pagespetit. I la meva fotografia il·lustrarà un dels actes culturals més rics que podem fer per la plana un dissabte a la tarda.

diumenge, 19 d’octubre del 2008

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Premi Paco Estrella a la Solidaritat i Convivència

El passat divendres 10 d’octubre vaig exercir de jurat al concurs pel trofeu del premi Paco Estrella a la solidaritat i convivència. No era el primer cop que feia de jurat, però aquest cop es tractava d’un veredicte especial, ja que com el seu nom indica és un homenatge al meu gran amic ja desaparegut Paco Estrella. Aquest concurs té per a mi un valor afegit perquè amb en Paco ens unia una gran amistat.

També em van comunicar que seria l’encarregat de crear la imatge gràfica per aquest premi que reflecteix els valors pels quals en Paco va lluitar tant.


Des d’aquí agrair a tots els organitzadors el fet de comptar amb mi.

dijous, 2 d’octubre del 2008

Cartell Exposició Projectes Finals Escola d'Art de Vic

Primera feina que vaig fer després d'acabar els estudis de disseny gràfic.

Disseny: David Fajula Jufré
Fotografia: Gerard Clos Guitart
Model: David Vilaregut Saez