dissabte, 30 de juliol del 2011

Partits de costellada

Durant aquestes dates, on els esdeveniments esportius més practicats són els partits de solters contra casats. Des d’aquest blog faig a un petit homenatge als grans oblidats (i calumniats) de les competicions esportives, els àrbitres.

dilluns, 18 de juliol del 2011

Visca Eslovènia! Visca Catalunya!!!

La 29ª edició del Festival Internacional de Música de Cantonigròs ha tingut novament un èxit de participació. 35 grups provinents de 24 països, han amenitzat les tardes (algunes caloroses, d’altes no tant) mentre contemplàvem el sol ponent-se sobre el Pedraforca.

El primer premi en la categoria de cors mixtes va recaure en el grup University of Primorska Academic Choir qui amb un sonor Visca Eslovènia! Visca Catalunya!!! agraïa el premi, i es ficava el públic català a la butxaca.
Queda la incertesa de saber on es farà l’edició del 2012. Un tema molt repetit els últims anys, i que sembla que pot deixar aquest bonic poble del Cabrerès sense els cants i balls que l’han acompanyat durant gairebé 3 dècades.

dimecres, 13 de juliol del 2011

FIM Cantonigròs 2011


Demà comença la 29ª edició del Festival Internacional de Música de Cantonigròs. 4 dies marcats amb fluorescent al meu calendari de fotoperiodista.
Malauradament es parla de que aquesta pot ser l’última edició ubicada al Cabrerès. Un entorn idíl·lic durant tot l’any, que per aquestes dates s’il·lumina amb el color de centenars de musics vingut d’arreu del món.