dimecres, 29 de juny del 2011

Horitzó



Una gran obra de composició fotogràfica.

I recordeu nens; No col·loqueu mai la línia de l’horitzó al centre de la imatge.

divendres, 17 de juny del 2011

With the 5th pick

Recordo el Draft del 2009. A altes hores de la matinada els Minnesota Timberwoles seleccionaven a Ricky Rubio en cinquena posició, jo ho seguia amb la locució de l’ESPN. Era el 25 de juny, fa gairebé dos anys.Aquest migdia Ricky Rubio ha anunciat que la propera temporada jugarà a la NBA. La terra dels 10.000 llacs es perfila com la nova llar del base del Masnou. De totes les preguntes que l’hi han fet a la sala de premsa Ricard Maxenchs, em quedo amb la d’en Jordi Robirosa:

“-Ricky, te’n vas a Minnesota. Has estat mai a Minneapolis al gener? Tu saps el fred que hi fa!!??”

dimarts, 14 de juny del 2011

Bruixots sense màgia

Aprofitant la bona acollida que ha tingut entre els companys d’ofici el meu últim article sobre el redisseny dels Washington Wizards. He creat una llista amb enllaços als articles escrits en diferents mitjans. La trobareu a la part inferior dreta d’aquest blog.

dilluns, 6 de juny del 2011

Portada al diari Levante

Una fotografia meva il·lustrava ahir la portada del diari Levante, en la seva edició de la comarca de La Safor (País València)
Una doble pàgina interior amb crònica del periodista Salvador Talens, mostra quatre imatges del partit entre l’Universitat de Vic i el Gandía Bàsquet. El resultat final (61-58) donava l’ascens a la lliga LEB a l’equip valencià.