dissabte, 25 de desembre del 2010

ECONADALA

Aquest any volia felicitar les Festes de Nadal d’una manera diferent. Les postals estan molt bé, però volia un cosa original, que dures més enllà del dia de Reis, i sobretot, que fos ecològic i respectuós amb el medi ambient. Després de rumiar-hi hores i hores, vaig decidir regalar una caixa niu, juntament amb unes instruccions que vaig dissenyar per l’ocasió.
Originalitat: És un objecte original, hem de pensar que està adreçat a dissenyadors gràfics i clients d’aquests, com ara ajuntaments o empresaris, gent que majoritàriament no estan habituats a utilitzar objectes com aquests.

Vigència:
La funció d’aquesta Nadala comença unes setmanes després de les Festes de Nadal. Aquest regal no es una finalitat en si, sinó un procés (localització del lloc, seguiment, renovació)

Ecologia:
Aquesta era la més importat de les premisses autoimposades, i el meu principal concepte: Tornar a la natura una part del què l’hi prenem.

Les caixes niu han estat construïdes pel Grup d’Anellament Calldetenes, amb fusta 100% reciclada. Les caixes de cartró són fetes per l’empresa vigatana Cartonatges Boschfort, els tancaments per aquestes són de cinta de paper adhesiu, i les etiquetes i les instruccions han estat impreses a l’impremta Gràfiques Copyset de Vic.

Bon Nadal a tothom.