diumenge, 1 de gener del 2012

Fa quinze anys que tinc quinze anys

El Grup Fotogràfic Manlleu, associació cultural de la meva ciutat i entitat pionera en la difusió de la fotografia catalana als Estats Units, està d’aniversari.

Durant tot el 2012 celebrem el nostre 30è aniversari. Conferències, tallers, entrevistes, exposicions i altres activitats estan previstes per aquest any de traspàs.

El que ja ha començat és un dels nostres grans projectes, el blog Fotodiari.cat. Durant cadascun dels 366 dies del 2012 hi publicarem una fotografia, un projecte que mostra la visió del GFM a través dels seus socis. L’inaugurem avui amb una fotografia d’en Xevi Vilaregut.

Com és costum en una celebració d’aquesta envergadura, hem de lluir les nostres millors gales, una distinció especial que ens recordi que “fa quinze anys que tenim quinze anys”. Un vestit a mida fet per un sastre del GFM.

En aquesta ocasió, el sastre he estat jo, i el vestit; el punt de llibre dels 30 anys. Un distintiu que podeu veure aplicat a les webs i blogs dels socis. Una forma que ens recorda el punts de llibre en forma de beta que tenen les agendes, una mostra de que “hem escrit un bon tros, però que encara ens hem queda molt per escriure”.